Spřežení.cz

Informace ze světa spřežení koní – výsledky ze závodů, sportovní aktuality z domova i světa.

Změna termínu závodu a prosba o vyjádření

Vážení jezdci spřežení,

je naší povinností vás informovat o tom, že došlo ke změně termínu mezinárodních závodů v Písečné nad Dyjí a to z původního termínu 16. – 19. května 2024 se závody posouvají na nový termín 6. – 9. června 2024.

Bohužel nový termín těchto závodů se shoduje s národními závody v Humpolci 8.-9. června, kde mělo proběhnout jedno z předkol Zlaté podkovy. Vyjednání těchto závodů nás stálo velké úsilí a pokud se nepodaří naplnit dostatečný počet startujících, tak budou závody zrušeny a tím domácí scéna spřežení přijde o další národní závody, kterých nemáme mnoho.

Prosba na jezdce:

Chceme všechny jezdce poprosit, abyste se nezávazně předem informovali, že i přes tuto změnu plánujete účast v Humpolci. Stačí nám poslat SMS s vašim jménem a v jaké kategorii plánujete startovat (H1, H2,…) na mobil: 607 718 928, kontaktní osoba: Vladimír Štursa nejpozději do pondělí 11.3. do 12 hodin, abychom věděli, jestli dané závody uspořádat či ne. Tím byste nám pomohli celou nešťastnou situaci vyřešit a udržet si dalšího pořadatele závodů spřežení v ČR.