Spřežení.cz

Informace ze světa spřežení koní – výsledky ze závodů, sportovní aktuality z domova i světa.

Máme nové mobilní maratonové překážky

Rádi bychom Vás informovali o skvělé novince, která se povedla realizovat ve spoluprácí s ČJF a za dotační podpory Národní sportovní agentury a to získat finanční prosdky na realizaci tří mobilních maratonových překážek pro kompletní závody, nákup kompletní sady parkuru (kuželů, míčku a čísel) a nové fotobuňky pro maratonové překážky.

V sadě pro spřežení nechybí čtvercové, šestihranné i trojúhelníkové překážky, sada písmen (včetně té rezervní), kužele, kotvící špice, zámky a další kompletní vybavení.

Vizializace nových mobílních překážek:

Realizované překážky na vleku

Součásti celé dodávky je nový plachtový přívěs pro kompletní přepravu

Velkou výhodou všech sad je jednoduchá manipulace, každý set je složen na přepravní vozík, který je možno zapřáhnout a převézt s řidičským oprávněním do 3,5 tuny.

Pro informaci uvádíme, že výběr dodavatele byl realizován na základě výběrového řízení dle zákona. Víteznou společnosti, která prováděla kompletní realizaci je společnost Kubias a.s.

Věříme, že tento nový materiál bude velkým přínosem především pro stávající a potenciálně nové pořadatelé závodů spřežení.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří se na tomto projektu podíleli, členům komisi spřežení, Výkonnému výboru ČJF a Národní sportovní agentury (NSA) a firmě Kubias a.s. Poděkování patří i Radkovi a Jirkovi Nesvačilovi, kteří se podíleli na technické konzultaci výroby překážek.